Ua toe fo'i le Porsche i taofi pa'u

Anonim

O se tekinolosi sa avea ma vaega o nisi o ata sili ona mata'utia Porsche, taofi pa'u na iu ina le toe fa'aaogaina ma toetoe a mou atu. Talu mai lena taimi ua suia i latou e sili atu ona aoga ma avant-garde fofo, e pei o kaponi po'o tisiki sima.

Ae ui i lea, talu ai ona o le maketi o loʻo faʻatagaina, o le Stuttgart brand, o se faʻamatalaga i le va o tagata taʻavale taʻavale, na faatoa faʻasalalau le toe foʻi atu i tekinolosi faʻagata tuai - e ui lava naʻo le faʻaauauina o le tuʻuina atu o faʻataʻitaʻiga tuai o loʻo faʻasalalau pea.

Porsche 356 rim

Porsche 356 i crosshairs

Na toe foʻi Porsche i taofi paʻu e tali atu i manaʻoga o loʻo faʻaalia e tagata e ona o lona faʻataʻitaʻiga muamua lea - o le Porsche 356. O lea, e le gata i lea, o loʻo i ai pea se numera tele o iunite i le tulaga faʻaogaina. O lenei, e ui lava ina taofia le maketiina i le 1956. I se isi faaupuga, pe a ma le valu tausaga talu ona amata le faatauina atu, i le 1948. Successor? O se tagata 911.

Ae ui i lea, talu ai ua atili faigata ona maua ni vaega faʻapitoa e mafai ai e ona tagata ona tausia lelei a latou taʻavale, o lea ua toe gaosia nei e le Porsche Classic ni taofi paʻu i Austria. Fausiaina e le gata e tusa ai ma uluai mamanu, ae faʻapea foʻi mo faʻataʻitaʻiga uma: le 356 A, gaosia i le va o le 1955 ma le 1959; le 356 B, na gaosia i le va o le 1960 ma le 1963; ma le 356 C, o se evolusione lea na tuua ai le laina fono mo na o le lua tausaga, i le va o le 1964 ma le 1965.

Porsche 356

Tasi le pa'u mo €1,800, fa mo €7,300

Ae afai o oe o se tasi o tagata e ona le fiafia o se tasi o nei mea taua ma ua uma ona e mafaufau pe o le a le tau o le taʻaloga o taofi, o le mea sili o le saunia lea o lau atotupe. Aua, o le tau o iunite taʻitasi e leʻo maualalo, tusa ma le 1,800 euros taʻitasi. Le mea e maua ai se seti o taofi pa'u e fa tau 7,300 euros!

Ae, faʻapea foi, o ai na fai mai o le fiafia ma le saogalemu o se mea taugofie?…

Faitau atili