Porsche 911. Uluai Tupulaga 992 ma ata aloaia, ae… faanenefu

Anonim

Porsche e le'i faʻaumatia le tele o le taimi e tali atu ai ina ua maeʻa le faʻaaliga o se ata na faʻaalia ai le tupulaga fou 992 Porsche 911. o loʻo faʻapipiʻiina pea.

E taua le taimi, e le gata ona o le mamafa o le faʻataʻitaʻiga i le Stuttgart brand, ae faʻapea foʻi o se faʻamatalaga i le vaega o loʻo i ai. Fa'aigoa 992, o le tupulaga fou o le Porsche sili ona ta'uta'ua fa'ata'ita'iga ua fa'atulaga e fa'amatu'u atu i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga.

E uiga i mea e mafai ona tatou vaʻaia i ata o loʻo faʻasalalau nei, ma pe faʻapefea ona faʻamoemoeina, e mafai ona vaʻaia o le a filifili le tupulaga fou mo se faʻaleleia o le mamanu ua uma ona iloa.

Porsche 992 camo aloaia 2018

E le o le eletise Porsche 911, ae o se hybrid, "mulimuli ane"

O le faʻatonu o oloa Aukuso Achleitner faʻamaonia o le 911 e le o se taʻavale taʻavale eletise, ae e le taofia ai le faʻaaogaina o tekonolosi eletise mo le tupulaga i le lumanaʻi. O lona uiga e mafai ona tuʻuina atu se faʻasalalauga faʻapipiʻi, plug-in type, i le amataga o le isi sefulu tausaga, ma tala e faasino i le 2023 poʻo le 2024.

Faʻamatalaina e le Achleitner lava e tasi o le "loto o le kamupani", o le Porsche 911 "o le ai ai pea se uili uili". Ma, e tusa lava pe ave e taʻavale tutoʻatasi auala i se taimi vave nai lo le mea na faʻamoemoeina, 911 o le a mautinoa lava o se tasi o tagata mulimuli e talia lenei mea moni fou.

911 Turbo S ma le 630 hp?

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le a sosoo ai le tupulaga Porsche 911 o le a faʻauluina e le Turbo S ma le 630 hp (vs. 580 hp i le taimi nei), na maua mai i le faʻaleleia atili o le masani 3.8-lita faʻafeagai ono-silinder. Fa'afetai, i lenei tulaga, i le fa'aofiina o nisi meafaigaluega na fa'aulufale mai mai le GT2 RS.

I lalo ifo o le Turbo S o le a avea ma Turbo, faʻatasi ai ma le 590 i le 600 hp, 50-60 hp sili atu nai lo le taimi nei Porsche 911 Turbo (540 hp).

Porsche 992 Fa'ailoga Aloaia 2018

Fa'avae fa'aleleia

E tatau foi ona maitauina o le 992 tupulaga o le a faʻavae i luga o se faʻaleleia o le MMB platform o loʻo iai nei, e faʻailogaina i le faʻaitiitia o le mamafa. I'uga o le fa'aaogaina sili atu ole alumini ma u'amea malolosi.

O ata o vaega atina'e ua mae'a fa'asalalauina o lo'o va'ai mai ai fo'i se si'itaga la'ititi i fua, aemaise le lautele. I totonu o le fale, o loʻo faʻamoemoeina foi le tele o avanoa - e ui o le toʻatele o tagata faʻatau 911 e le o popole tonu i avanoa avanoa ...

Aukuso Achleitner faʻamautinoa, e tusa lava pe aunoa ma le faʻaaogaina o suiga tetele, o le 992 augatupulaga o le Stuttgart icon e mautinoa lava o le "911 sili ona lelei i taimi uma".

Fa'amoemoeina muamua i Pale

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o mea uma e faʻasino i le uluaʻi lomiga o le 992 augatupulaga o le 911, le Carrera 2S ma le 4S coupé, o le a tuʻuina atu i tagata lautele i le taimi o le Paris Motor Show ia Oketopa.

Faitau atili