E le sese la latou vaai. O fa'ata pito i tua o le Audi e-tron o lo'o i totonu.

Anonim

E foliga mai o se faʻavavau talu ai ina ua matou feiloai, i le 2015, le faʻataʻitaʻiga muamua o le Audi e-tron , o le muamua o se augatupulaga fou o 100% faʻataʻitaʻiga eletise mai le faʻailoga Siamani. O le taimi mulimuli na matou vaʻaia ai o se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina i le Geneva Motor Show mulimuli. Na faʻasalalau i le lautele o le 500km, ae talu ai o loʻo matou nonofo nei i lalo o le paʻu o le WLTP, na faʻasaʻo talu ai nei e Audi lena fuainumera i se 400km sili atu ona moni.

E leʻi oʻo i le taimi nei na faʻaalia ai e Audi le gaosiga o le e-tron - na fuafua e tuʻuina atu ia Aokuso 30, ae ina ua maeʻa le puʻeina o lona Ofisa Sili o Pulega, na tolopo le faʻaaliga - ae na faʻaalia, i Copenhagen, Tenimaka, le totonu o lau faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi.

O le e-tron o loʻo faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o se SUV tele - o le uili o le 2,928 mita - faʻatagaina ai le faʻaogaina lelei o pasese e toʻalima ma a latou ato. O le lelei o le fausaga eletise e mafai ona iloa i le leai o se alavai felauaiga faʻalavelave, faʻamalieina le pasese pito i tua. Ae o le mea taua tele i totonu o le isi ...

Audi e-tron totonu

Fa'amatalaga o le fa'ata pito i tua, fa'atagaina le mea pu'eata e va'aia i fafo o le ta'avale

Muamua ma fa'ata fa'ata

O le fa'ailoga tele o le fa'aofiina o fa'ata i fafo... i totonu o le fale! E pei? I le mea e tatau ona i ai faʻata i fafo, o loʻo i ai nei ni mea puʻeata se lua, o lona ata o loʻo faʻaogaina numera ma vaʻaia i luga o ni laupepa fou se lua, o loʻo tuʻuina i totonu o faitotoʻa, i lalo tonu o faamalama.

E le o le faitauina o le quasi-prototype ma faatapulaa Volkswagen XL1, o le Audi e-tron o le a avea muamua ma taavale gaosiga e iai, e fai ma filifiliga, faʻata i fafo.

E ese mai i mea e mafai ona tatou vaʻaia i faʻata i fafo "masani", o nei faʻata fou, e aofia ai le lua 7″ OLED mata, ua faʻaopoopoina galuega, e ala i le faʻatagaina o le soʻo ma o mai ma ni faʻaaliga muamua e tolu i le MMI - alatele, paka ma liliu. . Pe o le faamavaega mulimuli ea i mea tauaso?

Mata i soo se mea…

O le vaega o totoe o le e-tron i totonu e mulimuli i le ala na uia e le Audi mulimuli, aemaise lava le A8, A7 ma le A6. O le va'aiga fa'apitoa o totonu o lo'o pulea e laina fa'ata'atia ma pule fa'afuainumera. Audi Virtual Cockpit o se tulaga masani, ma e pei o isi fuafuaga o le ituaiga, i le faaopoopo atu i le mata tutotonu mo le faiga infotainment, o loʻo i ai se laupepa lona lua, i lalo, e mafai ai ona e pulea le tau.

Faatasi ai ma le faʻaopoopoina o faʻata faʻataʻitaʻi, o le numera o lau e fegalegaleai ai le avetaavale e oʻo atu i le lima. Fa'aaliga o le a le mea fou masani?

Audi e-tron totonu

O lo'o fa'amamafaina fo'i e Audi le Bang&Olufsen 3D Premium Sound System, e aofia ai le 16 failauga ma o'o atu i le 705 watts o le malosi - o le fa'alogo lelei atoatoa e fa'atasi ma le leo "ghostly" lea na folafola mai e le fa'ailoga i lana fa'ata'ita'iga fou eletise.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili