Tofa le coupé ma le roadster. O le isi Audi TT e avea ma coupé fa-faitotoa?

Anonim

Le tausaga, 2014. I le Paris Motor Show, na faʻaalia ai e Audi se manatu e taʻua o TT Sportback, o se fa-faitotoa fesuiaiga o le Audi TT , lea na vaʻaia lona tolu augatupulaga i nai masina na muamua atu - o le mea lava lea e tasi o loʻo faʻatau atu nei ma le faʻamoemoe o se faʻafouga i lenei tausaga - ma o ai na suʻesuʻeina le manatu o le faʻalauteleina o le TT i nisi tino nai lo le "aganuʻu" coupé ma roadster. .

E leʻo le taimi muamua lea na tuʻuina mai ai e Audi ia i matou le tele o avanoa mo le TT - manatu mo se taofi fana ma e oʻo lava i se crossover na faia - ae o lenei e foliga mai o le a tupu, ae le o le auala na matou mafaufau ai.

E tusa ai ma le AutoExpress, o le lona fa o augatupulaga o le faʻataʻitaʻiga o le a oʻo mai ma se tino e fa-faitotoa, e pei lava o le 2014 TT Sportback, ae le o se faʻaopoopoga i le laina, naʻo ma naʻo le tino fa-faitotoa - o se "coupé" fa. -faitotoa, e pei ona latou fiafia e valaau i latou. Tofa coupé, tofa roadster, tofa i le mea na fai ai le TT o le… TT.

Audi TT Sportback

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae aiseā?

O lenei vasega o taʻavale e tuʻufaʻatasia e le TT ua vaʻaia ni aso sili atu. E le pei o isi vaega, o le coupé ma roadster poʻo taʻavale taʻavale (aemaise i nei tau sili atu ona talafeagai) e leʻi toe maua mai le faʻalavelave. E tumau pea le maualalo o voluma, ma e pei ona tatou vaʻaia, na o le pau lava le auala e faʻamautinoa ai lo latou ola e ala i faiga faapaaga: Mazda / Fiat, Toyota / Subaru poʻo Toyota / BMW.

Audi TT Sportback
O se Audi TT e lava le avanoa mo tagata e lua i tua e mafai ona avea ma mea moni.

E ui lava i lea, e faigata lava ona tuʻuina atu i nei ituaiga o taʻavale le moli lanumeamata ona o le faʻaitiitia o manaʻoga ma o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia tau o atinaʻe. O le tausaga fa'atau sili ona lelei mo Audi TT i Europa o le 2007, fa'atasi ai ma le 38 afe iunite. I le 2017, 10 tausaga mulimuli ane, sa i ai na o luga 16 afe iunite, faatasi ai ma le tumutumu o le tusa ma le 22 500 iunite i le tausaga atoa muamua o commercialization o le tupulaga lona tolu.

O le mea lea, e ala i le suia o lau coupé mataʻina i se "coupé" e fa-faitotoa, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o fua, ma lava le avanoa mo isi pasese e lua ma faʻaleleia uiga faʻatino o le TT, e mafai ona lava le finauga e siitia ai le faʻatauga o le voluma i se sili atu le gafataulimaina. tau ma aoga.

O lo'o tumau pea le fesili... O le auala sa'o lea i luma?

Audi TT Sportback

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili