Honda Civic Type R: Taofi le faaleaga o le talafatu!

Anonim

O le fa'ailoga Iapani, i tausaga talu ai nei, na faia sina mea itiiti e tape ai le mumu o le tala fa'asolopito o le Civic Type R. O le tala leaga o lo'o i ai se vaega na latou manuia ... ma atonu o le a sili atu le leaga.

Mafaufau i le mamanu o augatupulaga mulimuli e lua o le Honda Civic e ono le fiafia ai nisi o le au lagolago sili ona malosi o le ata Iapani. Ma afai ua faʻamagaloina e le au Honda le faʻailoga mo nisi o le loto nutimomoia na mafua ai ia i latou, e mafai ona faʻaumatia le onosaʻi i le faʻalauiloaina o le ituaiga R.

O e nofonofo? Ia, taofi mau i le nofoa. E tusa ai ma tala o loʻo faʻasalalau, e le lava le mamanu e le faʻatagaina, o le Civic Type R fou o le a le faʻafefe foi. Ioe, galo e uiga i le afi avid mo revs, lea na alu ese ai soo se tagata mai le moega i le ogatotonu o le po e alu i le faletaavale e amata ai le taavale, faatelevave faalua pe faatolu i le laina mumu ona ioe, moe malolo. ma faataunuuina.

Honda Civic Type R: Taofi le faaleaga o le talafatu! 22132_1

O le mea lea na avea ai le Civic Type R ma masini miti sa iai muamua. O lena afi e tumu i "manaʻo" mo le maualuga o suiga, o le faigofie o vaega ma le mama o le seti atoa. Ole taimi nei e mafai ona leai se mea faapena ... mo le au faʻaupuga faʻavae o le uluaʻi manatu, o le faʻataʻitaʻiga e le toe galue e foliga mai o se lisi o le le aoga. E na'o le tasi le toaster o lo'o misi mai le lisi o filifiliga, ma e ui lava i lea, siaki le lisi o filifiliga ...

Pe ou te foliga ita teisi? E mafua ona o aʻu. Matou te le o talanoa e uiga i soʻo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻataʻitaʻiga lea na iu lava ina saofagā sili i le faʻatemokalasi o le fiafia o le avetaavale. Alu i le faletupe i saute ma faʻamaonia, faʻatuatuaina ma faigofie taʻavale na avea ma fiafiaga o le petizada lea e amata i gaioiga o aso taʻavale.

Ae paga lea o se talatuu ua fesiligia. Ae mo fa'amatalaga masani a le Civic, ou te le fa'aalia. E ese mai le mamanu, lea e masani lava ona fa'atatau, o mea uma e mafai ona e fa'amoemoeina mai se Honda: fa'amaoni, lelei ma le saogalemu. Ae mo le Ituaiga R version… lelei ua ou sese ma o le isi Ituaiga R e sili atu nai lo lena, o se masini! Talosia.

Honda Civic Type R: Taofi le faaleaga o le talafatu! 22132_2
Honda Civic Type R: Taofi le faaleaga o le talafatu! 22132_3

Faitau atili