DACIA DUSTER 1.5 dCi 4x4. LELEI pe na'o le taugofie?

Anonim

Ou te faamemelo lava ia Dacia Duster. O le faʻamaoniga e mafai ona e faia se oloa faʻamaonia i sina mea itiiti.

E te le malamalama i laʻu vaega, o loʻo ou fai atu na faia e Dacia "omelets e aunoa ma fuamoa". E le o le mea lena e uiga i ai. Ou te fiafia i le fuaitau "omelet ma lava fuamoa".

Na iloa e le Romanian brand le auala e ave ai i nofoaga saʻo ina ia aua neʻi faʻafefeteina le iʻuga mulimuli. Ma o tupe teu e amata i le tino. E leai ni a matou u'amea pi'opi'o (lea e sili atu le taugata e gaosia) ma, mo se fa'ata'ita'iga, afai tatou te tatalaina le suau'u fa'atumu o lo'o i ai a tatou mea vaivai ae... o le a la?

O le taunuuga mulimuli e mautinoa:

DACIA DUSTER 1.5 dCi 4x4. LELEI pe na'o le taugofie? 3894_1

Afai tatou te oso i uta, o le manatu o loʻo i ai tupe teu e ofoina atu ai se "tau o fana" o loʻo tumau pea. O palasitika e malō uma ma e foliga leaga i nisi o taimi, ae sili atu le faʻapotopotoga nai lo se isi lava taimi.

Ae lava le tautala, vaʻai le vitio:

FAAMANATU I LE VITIO:

Ae paga lea, i le taimi na ou faamaumauina ai lenei vitio (faaiʻuga o le 2018) o le Dacia Duster fou faʻatasi ai ma masini faʻafouina e leʻi maua - WLTP o le a le tele o lou faʻatagaina ... Ae ui i lea, matou te talitonu o le mea moni, o la matou iloiloga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tumau pea i le taimi nei. .

A o e maua le avanoa e vaʻai ai i le vitio, e le toe manaʻomia le "moeiini ou mata" i nisi o mea e ola ai i se soifua maloloina ma Dacia Duster.

I luga o le auala, o le Dacia Duster e mamao mai lana tauvaga tuusaʻo, e ui lava e sili atu le lelei o le taʻavale. Ae i fafo-auala, o lenei 4 × 4 version e alu i le mea e le mafai e se tasi.

I le tulaga o le mafanafana, o nofoa ua matua faʻaleleia, faʻapea foʻi ma le leo. Matou te faimalaga sili atu le toʻa nai lo se isi lava taimi ae leai ni mea taugata tele poʻo ni miti. O lo'o fa'aauau pea ona pasi lau pili.

O le tautala i le vateatea, ae le o ni faitioga. E aunoa ma se masalosalo faasinomaga. Pe i le avanoa mo tagata nofoia poʻo le avanoa mo le ogalaau.

DACIA DUSTER 1.5 dCi 4x4. LELEI pe na'o le taugofie? 3894_2

I le tulaga o meafaigaluega, e oo lava i le masini ea otometi na galo. Ae mo le infotainment system, e le pei o le lomiga na ou tofotofoina, o le Dacia Duster 2019 ua uma ona i ai le Apple Carplay ma le Android Auto system. Sa latou faatalitalia la'u faitioga...

Ae mo afi fou, o le eseesega i le va o le afi tiso ma le penisini e tumau pea le taua: e tusa ma le 3,000 euros. Ae o le a ou talanoa e uiga i afi fou pe a uma ona tofotofoina i latou, e ui lava ou te manatu o le a ou tausia le manatu lava e tasi.

DACIA DUSTER 1.5 dCi 4x4. LELEI pe na'o le taugofie? 3894_3
I laufanua uma e susulu le 4×4 version.

Mo i latou e ufiufi le tele o kilomita, o le Diesel engine o loʻo avea pea ma mea e sili ona aoga.

I le tautala e uiga i le 4 × 4 ma le 4 × 2 versions, sa ou fiafia i le 4 × 4 version mo ona gafatia i fafo. Ae ui i lea, o le vasega 2 i le tolls. O se faanoanoaga. Ae sili atu i mea uma e valea - ona o le leai o se faʻamatalaga sili atu e faʻavasega ai le faʻavasegaina o taʻavale i luga o alatele a le atunuʻu.

Faitau atili