Neste Honda S2000 kan nå 320 hk kraft

Anonim

Det vil ikke være atmosfærisk, men det vil heller ikke være elektrisk. Det japanske merket forbereder en 2.0 turbomotor spesielt utviklet for etterfølgeren til den anerkjente Honda S2000.

Det er et av de lengste ryktene i bilverdenen, og ser på Honda S2000s popularitetsnivåer, er det lett å se hvorfor.

Etterfølgeren til den berømte bakhjulsdrevne roadsteren er en av de mest etterlengtede modellene for 2018, når Honda feirer 70-årsjubileum. Hvis den bekreftes, vil den nye Honda S2000 slutte seg til den lille Honda S660 (eksklusiv for det japanske markedet) og den «allmektige» Honda NSX, og dermed fullføre trioen av sportsbiler av det japanske merket.

IKKE MÅ GLIPPES: Tre spesielle prototyper som Honda tok med til Tokyo Motor Show

Når det gjelder motorene, så den nåværende 2.0 VTEC-Turbo-blokken til Civic Type R ut til å være hovedkandidaten til å utstyre den nye Honda S2000, men det ser ut til at merket vil ha ombestemt seg.

«Type Rs 2,0 liters turbomotor er en god motor, men innen 2018 vil den bli foreldet. Vi må tenke videre, og siden dette er en minnemodell, må den ha en ny motor og en chassis egen".

Ifølge en kilde nær merket, i uttalelser til Car And Driver, vil sportsbilen ta i bruk en 2.0 inline firesylindret motor montert i lengderetningen, med en effekt som forventes å nå 320 hk . Denne motoren, utstyrt med en vanlig turbolader, vil også bli støttet av en elektrisk volumetrisk kompressor og en åtte-trinns dobbelclutch girkasse.

Høres det bra ut for deg? Så vi kan bare vente (utålmodig!) på offisiell merkebekreftelse.

Neste Honda S2000 kan nå 320 hk kraft 24415_1

Bilder: Autocar

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer