PALA. Le fou Mercedes-Benz eletise SUV mai ma mo le aiga

Anonim

Ina ua maeʻa le EQC ma le EQV, ma o le tausaga nei, o le EQA ma le EQS talu ai nei, o le "aiga" a le kamupani gaosi Stuttgart o 100% faʻataʻitaʻiga eletise ua i ai se elemene fou: le Mercedes-Benz EQB.

E pei o le EQA, o le EQB e faʻasoa le faʻavae ma lona "uso" ma se afi afi, i le tulaga lea o le GLB (lea e faʻaogaina le MFA-II platform, tutusa ma ... GLA ma EQA).

O le EQB e mulimuli i le "recipe" a le EQA, o lona uiga, e le gata e iai fua e tutusa ma le GLB (umi x lautele x maualuga: 4684 mm x 1834 mm x 1667 mm) ae o loʻo faʻatumauina foi le tino tutusa ma le GLB.

2021 Mercedes-Benz EQB
I le pito i tua, na vaʻaia e le EQB le fofo lava lea e tasi ua faʻaaogaina i le EQA ma le EQC na faʻaaogaina.

I lenei auala, faʻalelei, o le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga eletise ma faʻafefeteina e aliali mai, toe foʻi, i luma ma pito i tua.

ua uma ona iloa foliga

I le pito i luma, ua le toe i ai le grille, ua avea ma se laulau uliuli, ma o loʻo i ai foi se matou moli moli moli e faʻapipiʻi i moli - o se elemene e foliga mai ua "faʻatagaina" i faʻataʻitaʻiga eletise Mercedes-Benz.

I le pito i tua, o fofo faʻaaogaina e talitutusa lava ma na faʻaaogaina i le EQA. I lenei auala, o le laisene laisene na tu'u ifo i lalo mai le si'usi'u i le bumper ma le pito i tua o lo'o fa'apipi'i fo'i i se fasi fa'amalamalama.

2021 Mercedes-Benz EQB

I le pito i luma ua mou atu le kuka masani.

I totonu, o mea uma e toetoe lava tutusa ma le GLB ua uma ona tatou iloa - mai i lau e lua o loʻo faʻapipiʻi faʻalava i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le turbine-type - ma le eseesega tele o lanu / teuteuga. E pei ona matou vaʻai muamua i le EQA, o loʻo i ai se matou filifiliga se laulau faʻamalama i luma o le pasese pito i luma.

Eletise mo aiga

E pei o le GLB, o le Mercedes-Benz EQB fou e faʻaogaina le umi o le uili (2829mm) e ofoina atu nofoa e fitu (filifiliga). E tusa ai ma le faʻailoga Siamani, o nofoa faaopoopo e lua e faʻamoemoe mo tamaiti poʻo tagata e oʻo atu i le 1.65 mita le maualuga.

2021 Mercedes-Benz EQB

O le dashboard e tutusa ma le GLB.

Ae mo le vaega atopa'u, e ofoina atu i le va o le 495 l ma le 1710 l i le lima-seater versions ma le va o le 465 l ma le 1620 l i le fitu-seater variant.

numera Mercedes-Benz EQB

Mo le taimi nei, na o le pau lava le faʻaaliga o le EQB o ona foliga ua uma ona faʻaalia o le tasi lea e faʻatatau i le maketi a Saina - o le faʻaaliga muamua a le lautele o le a faia i le Shanghai Motor Show, Saina. O iina, o le a tuʻuina atu i le pito i luga-o-le-range version ma le mana o le 292 hp (215 kW).

I Europa, e leʻi faʻaalia e Mercedes-Benz poʻo fea afi o le a maua e le EQB. Ae ui i lea, ua faʻaalia e le Siamani faʻailoga o lana SUV fou o le a maua i luma ma faʻataʻavalevale uma, ma i tulaga eseese o le mana, faʻatasi ai ma lomiga i luga ole 272 hp (200 kW).

Ae mo maa, na faʻaalia e Mercedes-Benz o mea na faʻaaogaina e Europa o le ai ai le malosi o le 66.5 kWh, faʻasalalau mo le EQB 350 4MATIC faʻaaogaina o le 19.2 kWh / 100 km ma le lautele o le 419 km, uma e tusa ai ma le WLTP. taamilosaga.

2021 Mercedes-Benz EQB

I le tulaga o le molia, o le Mercedes-Benz EQB fou e mafai ona molia i le fale (alternating current) ma le malosi e oʻo atu i le 11 kW, ae i luga o nofoaga maualuga (saʻo saʻo) le Siamani SUV e mafai ona molia i le mana o le. e oʻo atu i le 100 kW , lea e mafai ai ona e alu mai le 10% i le 80% totogi ile naʻo le 30 minute.

O lona fa'aaliga muamua i Saina o lo'o fa'aalia ai fo'i le maketi muamua lea o le a fa'atau atu ai, ma o lo'o gaosia pea iina. A maeʻa lona faʻalauiloaina i Saina, o le SUV Siamani o le a faʻalauiloaina i Europa mulimuli ane i lenei tausaga, faʻatasi ai ma faʻasologa mo le "Old Continent" e gaosia i le Kecskemét plant, i Hungary. O le faʻalauiloaina i luga o le maketi a Amerika ua faʻatulagaina mo le 2022.

Faitau atili