Se A110 mo fa'apotopotoga? Ole Alpine A110 SportsX e mafai ona avea ma fofo

Anonim

O LE Alpine A110 SportsX , faʻaalia i le Taʻaloga Faʻavaomalo Taʻavale i Pale, e leai se mea e sili atu nai lo se faʻataʻitaʻiga. E le o fa'atau atu, e le'o fa'amoemoeina fo'i e fa'atupuina ai se fa'aaliga fou o le gaosiga A110 - ae e mautinoa lava e pu'eina ai o tatou mafaufauga i le mea e mafai ona i ai se "rally" A110.

O le A110, o le uluaʻi (e le o lona toe faʻaliliuga faʻaonapo nei), e le tatau ona faʻagaloina, o le uluai siamupini taʻaloga a le lalolagi, i le 1973. O le A110 fou, e ui i lea, ua vaʻaia foi le tauvaga, ae ua faʻamoemoe mo tapuni tapuni i le tele. atoatoa o asfalts.

E mafai e lenei Alpine A110 SportsX ona fa'atusalia se toe fo'i i le amataga? E ui lava i le "taʻaloga taumalulu" leo na tuʻuina mai e le faasee o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le taualuga o le coupé compact, e tusa ai ma le Alpine, o le A110 SportX o se taumafaiga faʻatasi i le va o ana mamanu ma au inisinia, faʻatasi ai ma le faʻaosoina o musumusuga mai taunuʻuga o le uluai A110 tausaga. talu ai i fa'apotopotoga.

Alpine A110 SportsX

Ua fa'alauteleina le tino i le 80mm e fa'aogaina ai uili tetele, ma o le kilia o le eleele ua 60mm le maualuga, e tutusa ma le tele o crossovers po'o SUVs. O le ave o le A110 Pure e fai ma amataga, e foliga mai e le suia le uili tua ma le afi.

E tusa ai ma le faʻailoga Farani, o le Alpine A110 SportsX "suʻesuʻeina se itu fou o le taʻaloga" - e iai se maketi mo se faʻamalosi?

Alpine A110 SportsX

Alpine i fafo-auala?

O le su'esu'eina o auala e ese mai i le asphalt sa vave lava i fuafuaga o le fa'ailoga toe tu. O tala e faasino i se SUV i le lumanaʻi o le ituaiga, e foliga mai na o le pau lea o le auala mo le gaosiga o taavale e maua ai tupe maua talafeagai e faʻatupe ai isi ana galuega faatino i aso nei - vaʻai i le tulaga o Porsche, pe sili atu talu ai nei, Lamborghini.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae ui i lea, e tusa ai ma tala talu ai nei, o le mamanu o se Alpine SUV (100% eletise, naʻo ma naʻo) e "aisa" - faʻapea foʻi ma le auala A110 e foliga mai ua pa'ū i tafatafa o le auala. E mafai ona avea le Alpine A110 SportX ma "su'ega a le au maimoa" mo auala fou ma isi auala mo le ituaiga?

1973 – Alpine A110 1800 S – Jean-Luc Thérier
1973 – Alpine A110 1800 S – Jean-Luc Thérier

Faitau atili