I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi?

Anonim

Ou te tapeina le leitio, tuʻu le Porsche Panamera Turbo i le Sport + mode, le vaivai i le "mitamita" mode ma ulu i luga o mauga. E toetoe lava lua tone "i ou lima" ma i lalo o le pulou o loʻo i ai le V8 Biturbo ma le 550 hp e 'ai ai le okesene. E sili atu i le 400 kilomita le mamao e mafai ona ufiufi ma e ui lava i le leai o se kamupani a le tagata, o loʻo i ai se masini e suʻesuʻe. Ua sili atu ona leaga o'u aso...

Ua oʻo mai le aso e alu ai i tua o le uili o le Porsche Panamera fou ma mo i latou o loʻo mulimuli i ai, e te iloa le uiga o lena mea. Ina ua maeʻa se malaga i Frankfurt e matamata i le tatalaina o le lalolagi o le Porsche saloon taugata fou, sa ou auai i se mafutaga faaleaoaoga i Dresden, foi i Siamani, lea o lenei talosaga fou mo le Stuttgart brand sa auiliili auiliili e inisinia nafa ma lona atinae.

Na ou mafaufau i le tele o taimi: "E matua valea lenei mea ... ma ou te leʻi aveina le Turbo!"

A o ou vili atu i luga o le auala ou te iloa ai ua ou toe foi i tua i le taimi ua mavae talu ona matou amataina lenei malaga tele, o le Reason Automobile e tuuaia atonu o le Burmester's 3D Surround Sound System - o se tasi o mea sili ma sili ona faatofu ua ou maua. le fiafia e faataitai. Ae e te le'i tapeina ea le leitio?! O faʻamatalaga nei…

I tausaga talu ai nei sa ou aveina ituaiga uma o taavale, mai le tulaga masani e sili atu le tau nai lo le Porsche Panamera Turbo (ma e leai foi ni fusipaʻu), i le convertible ma toetoe lava 600 hp tuʻuina atu i uili tua ma faʻailoga o ose fa'alavelave matuia ile vaeluagalemu ole olaga . I luga o le ala, faatasi ai ma isi taimi ou te tausia mo se aso e faasoa atu ia te oe i auiliiliga, sa ou faaaluina le tolu itula i le Saab V4 Rally e alu i Cartaxo (i loʻu ala i le Guard Rally) lea sa ou faatalitali ai mo le itiiti ifo. se taavale toso e faalua. Na ou malaga i le 738 km o Estrada Nacional 2 (Portuguese Route 66) i tua o le uili o le Mazda MX-5 ma (toetoe lava!) Na ou tanumia se taavale o se Farani i le palapala matagofie o Tuscany, Italia (o le mea sili ona leaga na maua. pei o se tagata Peretania faatoa taunuu mai Rally Wales).

O lena aafiaga tatou te maua ai se vaaiga ese i luga o le taavale, o le palapala po o le auala e le faauigaina ai le lanu o le eleele "e saogalemu". O se (i) matua e na'o ni nai tausaga o fa'alavelave ma fa'alavelave e mafai ona fa'ailoa mai. E mamao aʻu mai le "Suʻega Yoda" ma sili atu le saoasaoa i luga o le ala poʻo soʻo se mea, ae o se lauulu sinasina iinei ma iina ua amata ona faʻaaogaina e toso ai manoa pe faʻamatala se tala lelei i le laulau.

O mea uma ia e manaia tele Diogo, tatou o i lalo i pisinisi?

Ou te taʻutino atu mai le aso muamua sa ou maualuga le faʻamoemoe mo le Porsche Panamera fou (i totonu o lenei taavale, o loʻo i ai foi le tulimanu o le faʻatuatua, o se isi mea na ou aʻoaʻoina), e ui lava o se faʻataʻitaʻiga na solia ai le "tulafono auro" o pisinisi tau taavale. O se mea na faʻamalosia i nai masina talu ai ma le malamalama na ou mauaina e uiga i le faʻataʻitaʻiga ma i aso nei e mafai ona ou fai atu o lenei, e aunoa ma se ata o se masalosalo, o le saloon sili ona lelei na ou aveina.

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_1

ta o nei talanoa e uiga i le "elefane i totonu o le potu" ma faaiuina se mataupu: o le mamanu e sili atu ona lelei. O le Porsche Panamera fou o se mea e mafai ona e tu'uina atu i au uo ma aiga e aunoa ma le mauaina o se mata le fiafia. E mafai ona vala'aulia oe i le 'aiga o le afiafi i totonu o se maota i se mea i Austria ma tu'u lau ta'avale i le faitoto'a, e te le toe mana'omia se ta'avale Italia e fai i le faiga.

O le mea muamua sa mata'ina i mea uma ae na'o le mamanu, a na'o le fa'alagolago ia te a'u i se tauvaga tauaso e maua ai fa'ailoga. O le Porsche Panamera muamua o le uo teine lea e…faavavau.

O se faletalimalo 7 fetu ma 4 uili

O le faʻamafanafanaga, le lelei atoatoa o meafaitino ma le gauai atu i faʻamatalaga e tuʻuina atu ai i lenei Stuttgart saloon faailoga maualuga i le mataupu "ola i luga o le vaa". O iinei, o le i tua o le uili (poʻo le felauaiga) e talitutusa lava ma se aso i se faletalimalo taugata. E mafua ona e le na o le malosi ma le malosi e taua (na ou tusia lenei mea?), ana faapea o le tulaga lena o le a tatou aveina taavale Amerika ma fiafia.

O nofoa pito i luma ma tua e fa'aalili, fa'avevela ma e matua'i mae'a le faiga o le massage e ono tu'u ai i se tulaga lamatia le galuega o le masseuse. Pe ave taavale pe ave taavale, e leai se fetuunaiga i le tulaga lelei i totonu o le Porsche Panamera. E lava ports USB e faʻafesoʻotaʻi ai masini uma e mafai e se tagata ona feaveaʻi, o se pupuni i le nofoa pito i tua e mafai ai ona e pulea toetoe lava o mea uma mai le ala na ulufale atu i le GPS, multimedia system, faʻatonutonuina o le tau ma e oʻo lava i le nofoa pasese (lea e mafai. fai sina malie malie...).

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_2
I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_3

Porsche Panamera

Fetuuna'i i gadgets, faatasi ai ma ituaiga uma e mafai ma fetuunaiga, e mafai ona avea ma se taimi e alu ai, ae e mamao mai le faigata. O se mea o le a tatou suʻesuʻeina i le aluga o taimi, lea e foliga mai e manaia tele mo i latou e le faia e aunoa ma se fua lelei o tekinolosi.

E ui lava i tekinolosi uma o loʻo maua ma e le pei o le augatupulaga talu ai, o le Porsche Panamera fou e itiiti ifo faʻamau i totonu o le faʻamafanafanaga tutotonu. O lenei manatu fou i totonu mai Porsche, mama ma faʻatasi ai ma naʻo le numera aupito maualalo o faʻamau e manaʻomia (faʻasino mea uma i le limafoaʻi 12.3-inisi maualuga-faʻatonu panel), o se tasi o tala tele na matou mauaina i le Panamera.

O aʻu, o le na aveina se Porsche Diesel, taʻutaʻu aʻu lava.

O le 200 kilomita muamua o le aso o loʻo ufiufiina e le uili o le Porsche Panamera 4S Diesel fou ua faʻapipiʻiina i le Sport Chrono pack (pe a e iloa le uiga o laʻu tala), ma le tele o auala i luma ma le osofaʻi i nisi taimi i auala lua. I se aotelega o le mea na tupu, o lenei 4-lita fou twin-turbo V8 e matua tele naua (850 Nm sa'o mai le 1000 rpm) e te sau ai i fafo mai se tulimanu lemu ma le naunautai e toetoe lava a le mafai ona e lagona le pito i tua e taʻu mai ia i matou. iina. . O lo'o matou tu'imomomo ma le to'a i luga o le nofoa i le toe fa'aleleia ma e le mafai ona matou fa'alēaogāina i le tele o le malosi o lo'o maua.

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_4

O fuainumera e lofituina: maualuga le saoasaoa o le 285 km / h ma le saoasaoa mai le 0-100 km / h e maeʻa i le 4.5 sekone (4.3 ma le Sport Chrono pack). O se faʻatau ma avanoa mo tagata 4, taugata pei o faʻaulu uma, ae tatou te iloa uma "lenei taua" e le taugofie. E ofoofogia le faʻaogaina e le Porsche Panamera 4S Diesel lona malosi i luga o le eleele ma le saoasaoa e ausia i luga o soʻo se fasi asphalt. Na ou mafaufau i le tele o taimi: "E matua valea lenei mea ... ma ou te leʻi aveina le Turbo!".

O le a ou faʻatauina le Porsche Panamera 4S Diesel i ni tulaga se lua: pe afai e te fiafia i masini Diesel ma Porsche i le taimi e tasi (alu, aua e te 'ata ...) pe afai e te manaʻo e maua le Saloon Diesel sili ona vave i luga o le paneta i lau faletaavale, o le a le mea e tatau ona tatou ioe o se mafuaaga lelei lava...

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_5

Faʻamatalaga taua tele(!) mo i latou uma o loʻo mafaufau e faʻatau lenei faʻataʻitaʻiga ma tau amata ile 154,312 euros : i totonu o tapula'a fa'aletulafono na mafai ona ou o'o i le fa'atau ile 10 l/100km. Lelei, se'i tatou see atu i Turbo.

Turbo. Leai se mana'omia mo folasaga.

Ou te momoliina le Porsche Panamera 4S Diesel pe a uma le 50 kilomita mulimuli na ufitia i timuga mamafa. O le vaʻaiga o le tau mo le aso atoa na lelei ma o le auala o loʻo i luma na tatau ai: ua oʻo i le taimi e sui ai i le pulega o le Porsche Panamera Turbo ma agai atu i se auala i luga o auala mauga.

O le taimi lava ou te laa ai i luga o na auala feʻaveaʻi, i fafo atu o Alicante, ou te iloa o loʻo ou i ai i le uili o se mea faʻapitoa moni. E ui lava i lona mamafa tele, o mea faʻatekonolosi uma o loʻo ia i tatou, aemaise lava le 4D Chassis Control, e mafai ai mo se faʻataʻitaʻiga faʻafefe, saogalemu ma le lagona o loʻo tatou mamao ese mai tapulaʻa o le masini.

Le leo o le afi o le fou Porsche Panamera Turbo Atonu e foliga matamuli i nai mita muamua, ae o le taimi lava e te ki ai le Sport + mode ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini, o le masini twin-turbo V8 e iai le 3,996cc, 550hp ma le 770Nm e faʻaalia. O lenei “mastodon o le seneturi. XXI" e mafai ona faʻamaeʻa le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h i le itiiti ifo i le 3.8 sekone, ma a maeʻa le 13 sekone faʻamafola, o le lima e faʻailoga 200 km / h. Saosaoa maualuga? 306 km/h.

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_6
I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_7

Afai e manaia lenei mea, o le faʻataʻitaʻiga na ou aveina o loʻo faʻaauau pea ona maua se isi "tamaʻi" o le faʻatinoga: faʻapipiʻiina i le Pack Sport Chrono matou te vaʻai i nei numera e pa'ū i le 3.6 sekone mai le 0-100 km / h ma le 12.7 sekone mai le 0- 200 km/h.

Fa'ai'uga

I totonu o se lalolagi e foliga mai e na o le avanoa mo SUVs ma a latou mea faʻapitoa uma, o le Porsche Panamera o le fafagu lea e manaʻomia e le maketi: e leai se mea e sili atu le mamalu nai lo se fale matagofie ma le malosi, lea e mafai ona avea ma afifi atoatoa. o sitaili ma tulaga, e aunoa ma le ositaulagaina o lagona po o le fa'ateteina o lagona.

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_8

Afai o nofoa pito i luma e malaga i le vasega muamua, o nofoa pito i tua e maua le agaga tutusa o le lelei ma le malosi. E tusa ai ma le Porsche, o le Porsche Panamera o le a avea pea ma 4-seater saloon. E mafua ona o le faʻailoga e iai le nofoaga mo le Panamera e tuʻuina atu lagona o le nofo i luma, ia i latou o loʻo nonofo i le nofoa pito i tua.

O se mea e ofo ai ona o le Porsche na te gaosia le faleoloa sili ona vave o le Diesel i le lalolagi, pe na te gaosia foi faleoloa…O le mea moni e le o se faʻalavelave, pe afai e te manatu o le sini o lenei ituaiga mai Stuttgart o le manumalo i taimi uma.

Ma afai o le manumalo o le mea e taua, ona mafai lea ona ou faʻamaonia pe a oʻo mai i le Porsche Panamera fou, o le pito i luga o le pulelaa e mautinoa lava o le Porsche.

I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_9
I le uili o le Porsche Panamera fou: le saloon sili ona lelei i le lalolagi? 21763_10

Faitau atili