Hyundai Veloster N ETCR ua uma ona faia suʻega

Anonim

I sina mea itiiti, o le faasologa amata o le E TCR (le siamupini taamilosaga muamua mo taavale eletise) o loʻo fatuina ma a maeʻa le CUPRA e-Racer, ua oʻo nei i le taimi mo le Hyundai Veloster N ETCR amata ona faʻataʻitaʻiina, ma tuʻu ai lenei galuega i le pule, e pei ona faʻamoemoeina, o le Hyundai Motorsport.

Faʻaalia i tagata lautele i le Frankfurt Motor Show faʻatasi ma le Concept 45 ma le i10, o le Veloster N ETCR o loʻo faʻaalia o ia lava o le taʻavale eletise muamua a le South Korea, ua maeʻa nei aso e lua o suʻega i le Hungaroring circuit e latalata i Budapest, Hungary (ioe le tutusa le faʻaaogaina ile Fuafua 1).

Na atiaʻe e le Hyundai Motorsport, o le Veloster N ETCR o loʻo avea pea ma sui muamua mo le 'au e faʻavae i Alzenau, Siamani, ona o le faʻataʻitaʻiga muamua lea o le faʻailoga e faʻaalia ai le vaeluaga o le afi ma le uili tua, e faʻaalia ai se taʻavale na fausia faapitoa. mo lenei faatulagaga.

Hyundai Veloster N ETCR
O suʻega muamua o le Hyundai Veloster N ETCR na faia i Hanikeri.

su'ega ia tele

O le lagolagoina o le polokalame su'ega Veloster N ETCR o le poto masani na maua e Hyundai Motorsport ma le i30 N TCR ma Veloster N TCR. O le faʻamoemoega o lenei suʻega suʻega e faigofie: ia mautinoa o Veloster N ETCR o loʻo faʻaalia i le tausaga a sau i le E TCR o se tauva malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamoemoe Hyundai i lenei poloketi e faʻatuina se pou fou o le kamupani e faitaulia o le atinaʻeina o le Veloster N ETCR o le a fua mai foi i le atinaʻeina o taavale eletise maualuga i le lumanaʻi (o le a avea ma se tasi e faʻapea. ua atiina ae ma le Rimac?).

Hyundai Veloster N ETCR

E tusa ai ma le faatonu o le au a le Hyundai Motorsport Andrea Adamo, "O le suʻega muamua o soʻo se poloketi e masani lava o se aso taua tele, ae o le Hyundai Veloster N ETCR na sili atu le taua. O le matou ta'avale tu'uga muamua eletise, ma o le ta'avale muamua na matou fausia mo le vaeluagalemu ma le uili tua."

Faitau atili