Na matou tofotofoina le Hyundai Tucson 1.6 CRDi ua toe fa'afouina. O a au finauga fou?

Anonim

igoa ta'uta'ua i le vaega SUV (muamua tupulaga aso i tua i le 2004), le Hyundai Tucson ua uma ona tolu augatupulaga (o le lona lua na faʻatau atu iinei o le ix35) ma e tusa ma le 390 afe iunite faʻatau atu i Europa - o se tasi lea o faʻatau sili ona lelei o le South Korean brand.

Ae ui i lea, ina ia faatumauina le manuia na iloa e le faʻataʻitaʻiga i le Old Continent (ma ia mautinoa o loʻo tumau pea i se vaega o loʻo tumau ai le malosi ma le faʻafouina vave), na faia e Hyundai ma le Tucson le mea na faia e Kia i le Sportage, o lona uiga. , na faʻaogaina ai ni faʻaoga matagofie i ai ma ofoina atu i ai le 1.6 CRDi fou.

Aesthetically, o le Tucson ua suia laitiiti pe a faatusatusa i le faʻataʻitaʻiga na faʻalauiloaina i le 2015, mauaina le toe faʻaleleia o le grille, moli ulu ma bumpers. O le iʻuga, e ui lava i le faautauta, i loʻu manatu na iʻu ina manuia, faatasi ai ma Tucson o loʻo faʻatumauina se foliga i le taimi nei i se vaega e le o misi ai le tauvaga.

Hyundai Tucson

I totonu o le Hyundai Tucson

I totonu o le Tucson o suiga na sili atu ona le faautauta, faatasi ai ma le South Korea SUV o loʻo i ai se laupapa fou lea e pito i luma ergonomics. Ae paga lea, o le infotainment system, e ui lava e faigofie ona faʻaoga, o loʻo i ai se ata tuai (mamao, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le mea na faʻaaogaina i le Skoda Karoq).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Hyundai Tucson
O le teuteuga i totonu e lua-leo, i loʻu manatu, e aoga lelei i tulaga faʻalelei, e ui lava e faamanatu mai ai ia te aʻu nisi o faʻataʻitaʻiga mai le 90s.

Ae mo le lelei o le fausiaina, o totonu e malosi, e ofoina atu se faʻafefiloi o mea vaivai ile pito i luga ole laupapa ma mea faigata ile pito i lalo. I le tautala e uiga i palasitika, e faigata lava ona malamalama pe aisea e foliga mai ai e maualalo le lelei o le palasitika o loʻo faʻaogaina i totonu ole Tucson's button nai lo Kia Sportage.

Hyundai Tucson
O ata o le infotainment system e fai si tuai.

Ae mo le avanoa, e pei ona e faʻamoemoeina i se faʻataʻitaʻiga ma aiga e avea ma ana faʻasalalauga faʻapitoa, o le Tucson e faʻamaonia e sili atu nai lo le mafai ona faʻamalieina le felauaiga o tagata e toafa ma a latou atopaʻu ma le 513 lita o atopaʻu avanoa e faʻaalia ai e matua taliaina lava (le Renault Kadjar, mo se faʻataʻitaʻiga, naʻo le ofoina atu o le 472 lita).

Hyundai Tucson

I le pito i tua o loʻo lava le avanoa mo ni tagata matutua se toʻalua e faimalaga ma le mafanafana.

I le uili o le Hyundai Tucson

O le taimi lava e nofo ai i le uili o le Tucson, e iloagofie le ergonomics lelei, ma faʻatonuga uma e faʻaalia i le mea e masani ona tatou faʻamoemoe e maua ai. Ia mātau foʻi le mea moni e iai se faalautelega o pupuni o le la e mafai ai ona latou nonofo umi ma o se aseta pe a faimalaga i le goto o le la.

Hyundai Tucson

O nofoa pito i luma e faʻalelei ma maua se tulaga lelei avetaʻavale o se galuega faigofie.

Ua fa'agasolo nei, ua faate'ia Tucson i le lelei. Fa'aeaina i se ta'avale sa'o ma feso'ota'i (mamao mai le mea na ofo mai e le Qashqai), o le South Korean SUV e foliga mai e sili atu le fiafia e tietie i luga o se auala sili atu le fe'avea'i ma fa'amalologa fa'amaonia e sili atu nai lo le mafai ona fa'atumauina gaioiga o le tino. .

O matou iinei i le potu talafou ua uma ona taʻua o le Biermann effect, o le ulu o le vaega a Hyundai N, o lona aafiaga e sili atu nai lo le N models. pe afai e saʻo ma usiusitai, faʻatupuina le talitonuga tele i le sili atu o le "osofaʻiga" avetaʻavale, e oʻo lava i lenei tulaga. , o se SUV masani.

Ae, e le o mea uma e lanu piniki, ma le lagona o le taofi e faʻamaonia e fai si omomi. Ae mo le mafanafana, e ui lava o loʻo i ai i se fuafuaga lelei, e fai si faʻalavelave i uili tetele.

Hyundai Tucson
O uili 18" e iu lava ina afaina ai le mafanafana.

O le taimi nei o le 1.6 CRDi, iinei i le 116 hp version ua faʻamaonia e manaia le faʻaoga, e lamolemole ma alualu i luma. E ui lava i lea, i le pito i lalo o le afi e faʻaalia ai le "leai o mama" i le pito i lalo, faʻamalosia oe e faʻaoga soo i le pusa.

Ma le mea mulimuli, afai i totonu o le taulaga, faʻatau e tusa ma le 7.5 l / 100 km, i luga o le auala e paʻu i le latalata i le 6 l / 100 km, faʻaalia ai le faʻaoga sili ona lelei mo le South Korea SUV, malaga umi i le saoasaoa. .

Hyundai Tucson
O le 1.6 CRDi o loʻo tuʻuina atu se faʻatinoga sili ona taliaina e aunoa ma le "matapeʻapeʻa".

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

Fau lelei, fa'aauupegaina lelei ma fa'ate'ia fa'afiafiaga (ma e o'o lava i le malie), o le Tucson e tumau pea pe a ma le fa tausaga talu ona fa'alauiloa e avea o se filifiliga e mafaufau i totonu o SUVs.

Hyundai Tucson
E faigata ona iloa eseesega i fafo.

Faʻaeʻeina i se afi e fesoasoani ma taugofie, o le South Korean model e faʻaogaina ai le homogeneity ma ana auupega autu, o le faʻataʻitaʻiga lelei pe afai o loʻo e suʻeina se SUV faʻalelei, faʻapipiʻiina, faʻapitoa e mafai ai ona e "faʻafiafia" mai le taʻavale. e te tu'ua tamaiti i le a'oga.

Faitau atili