"Ua matou maua" Ferrari's Future Hybrid V6 Supersport

Anonim

E ui lava i le "nono" o lona iloa-pe faʻapefea ona fatuina se tasi o V6 sili ona lelei i aso nei (le 2.9 l twin-turbo faʻaaogaina e le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio), talu mai le mou atu o le Dino 206 GT, 246 GT ma le 246 GTS i le 1974, o le tasi lea fa'ata'ita'iga Ferrari e le fa'aogaina i le tasi.

O le mea moni, afai tatou te mananaʻo ia maeʻaeʻa, e mafai foi ona tatou fai atu o se Ferrari i luga o le auala e leʻi faʻaaogaina se afi V6. O le Dino muamua na fanau mai o se sub-brand taugofie o Ferrari, faaigoa i le tama tuai o Enzo Ferrari - e leai se faailoga, cavallino rampante, poʻo Ferrari igoa i le vaʻaia.

E leʻi oʻo i se taimi mulimuli ane na aloaia aloaia ai le Dino o se sui atoatoa o le Ferrari bloodline.

photos-espia_Ferrari V6 Hybrid F171 (15)

V6 toe foʻi mai ma aumai "kamupani"

O lenei "aga masani" o le leai o ni masini V6 i Ferraris (i luga o le auala; i le tauvaga, e ese le tala) e foliga mai o le a muta. O le faʻamaoniga o lenei mea o ata sipai matou te aumaia ia te oe lea e mafai ona matou vaʻaia ai le faʻataʻitaʻiga o le Ferrari sili ona lata mai, ua uma ona iloa i lalo ole igoa ole igoa F171, i suʻega.

Ina ia faʻaola le F171 faʻafefeteina o le a tatou maua (e foliga mai) se V6 e leʻi tupu muamua i le 120º biturbo ma le 3.0 l lea e fesoʻotaʻi ma se (faʻateleina "faʻamalosia") afi eletise.

E ui lava e leʻi faʻaalia e Ferrari le malosi o le afi afi, le afi eletise poʻo le hybrid system i le aofaʻi atoa, o tala lata mai e faʻasino i fuainumera e tusa ma le 700 hp o le maualuga tuʻufaʻatasia malosi.

E pei o le Ferrari SF90 Stradale, o le F171 o le a avea foi ma se plug-in hybrid, peitaʻi o lenei mea e tatau ona faia e aunoa ma le eletise pito i luma, o lona uiga, o le a naʻo le uili tua.

E ui lava, e pei o le McLaren Artura faʻapitoa tutusa, o le hybrid system e mafai ai i le va o le 25-30 km o le eletise eletise, o le afi eletise o le ai ai lana galuega autu e fesoasoani ai i le V6, faʻaitiitia le tuai o turbos e lua, faʻaopoopo i le faʻatagaina o se maualuga le mana maualuga ma le binary.

ata-espia_Ferrari V6 Hybrid F171

O leaks e mafai ona latou vaʻaia e pepelo, o mea moni e aliali mai i le va o latou ma faʻafefe i le faʻailoga.

I le taimi e tele tala e uiga i le SUV muamua a Ferrari, le Purosangue, o loʻo i ai foi tala o lenei V6 ma le plug-in hybrid system lea e foliga mai e fesoʻotaʻi e mafai ona faʻaaogaina e le SUV a Maranello.

Ae mo le faʻataʻitaʻiga muamua e faʻaaoga ai lenei afi, o lenei F171, o lona faʻalauiloaina o loʻo faʻatulagaina mo le faʻaiʻuga o le 2021, e tuʻu ai naʻo le tasi le fesili: o le a maua le igoa Dino faʻasolopito pe o le a tuʻuina atu ia lava ma se igoa fou atoatoa?

Faitau atili