Bentley Flying Spur. Taugofie mama, ae mafai ona oʻo i le 333 km / h

Anonim

O le tupulaga lona tolu o Bentley Flying Spur , pei o le Continental GT lata mai, o lo'o fa'atusalia ai se oso tele i luma i tulaga uma.

O le Rolls-Royce Ghost tauva e manaʻo e taʻitaʻia le faʻailoga i faleoloa sili ona taugata, ofoina atu le sili o lalolagi uma e lua: faʻalelei uma, faʻamafanafanaga ma e oʻo lava i le atamai na e faʻamoemoeina mai se faleoloa taugata, ma se poto masani avetaʻavale, vave. feso'ota'i ma saloons sili atu fa'apitoa ma mama.

O le feteʻenaʻiga manino i sini fuafuaina e mafua ona o le manaʻoga e faʻamalieina ituaiga eseese e lua o tagata faʻatau: i latou e manaʻo e taʻitaʻia ma i latou e manaʻo e taʻitaʻia. O le vaega mulimuli o loʻo faʻatusalia ai le faʻatupulaia o sea o faʻatau, ua tuʻuaʻia i luga o le maketi a Saina, lea ua leva ona avea ma se tasi o mea sili mo Bentley.

Bentley Flying Spur

MSB

Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina lenei faʻamatalaga eseʻese, o le Bentley Flying Spur fou, e pei o le Continental GT, faʻaaogaina MSB, o le uluai Porsche faavae o loʻo maua i le Panamera, e ui lava i se faʻafefiloi sili atu o mea faʻaaogaina: uʻamea maualuga ma le alumini, e faʻapipiʻi i le fiber carbon. (e ui lava e le o faʻamaonia poʻo fea na faʻaaogaina).

O le uiga o le MSB o lona uiga o le faletaavale fou ua fausia i luga o se fausaga ua fuafuaina e avea ma uili i tua nai lo le ta'avale pito i luma e pei o lona muamua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O faʻamanuiaga e vave faʻaalia - o le axle pito i luma o loʻo i ai i se tulaga sili atu ona maualuga ma le afi i se tulaga sili atu i tua, e fiafia i le tufatufaina o le tele ma tuʻuina atu i le Flying Spur fou se seti o le sili atu ona faʻamaonia ma faʻamaonia vaega.

Bentley Flying Spur

O se mea e mafai ona tatou faʻamaonia i ona fua, pe a faʻatusatusa i lona muamua. E ui lava o le fua i fafo e toetoe lava tutusa i le va o augatupulaga e lua - na o le umi e tupu 20 mm, e oʻo atu i le 5.31 m -, o le uili uili e faia se oso tele o le 130 mm, e alu mai le 3.065 m i le 3.194 m, e atagia ai le toe faʻatulagaina o le axle pito i luma.

auupega malosi

O le faʻaaogaina o le MSB e fesoasoani e faʻavae atili faʻavae talafeagai mo le manaʻomia o le malosi, ae tusa lava pe sili atu i le 2400 kilokalama i totonu o se saloon faʻatasi ai ma fua i fafo e faʻatusalia i latou o se T0.

Ina ia feagai ma ia tele ma le tino, o le Bentley Flying Spur ua faʻapipiʻiina ma se auupega faʻatekonolosi faʻaalia. O le faʻaogaina o le eletise eletise 48 V na faʻatagaina ai le tuʻufaʻatasia o paʻu faʻamautu malosi, o se fofo na faʻaofiina i Bentayga, lea e mafai ai ona pulea lo latou tulaga mausali.

Bentley Flying Spur

O le amataga muamua i luga o le Bentley o le ta'avale e fa uili lea e tatau ona saofagā i le fua tutusa i le sili atu agility i vaega sili ona fufusi ma sili atu le mautu i le saoasaoa maualuga.

O le ta'avale e fa uili e le o toe iai fo'i se fa'asoa fa'amau e pei o lona muamua, ma ua suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Faʻamafanafana ma le Bentley mode, e tuʻuina atu e le faiga le 480Nm o avanoa avanoa i le pito i luma (sili atu ma le afa), ae i le Sport mode e naʻo le 280Nm e maua, faʻatasi ai ma le pito i tua o loʻo faʻamoemoeina mo se faʻataʻitaʻiga sili atu le malosi.

O le taofi o le sili atu i le 2400 kilokalama o le matafaioi a le Continental GT steel brake discs, le tele i luga o le maketi, ma 420 mm le lautele , lea e fesoasoani foi e faʻamaonia ai le tele o uili, 21″ tulaga masani ma le 22″ filifili.

W12

Ta'avale tele, loto tele. O le W12, tulaga ese i le alamanuia, o loʻo tauaveina mai le augatupulaga muamua, e ui lava na tupu. E iai le 6.0 l o le malosi, lua turbochargers, 635 hp o le mana, ma le "ga'o" 900 Nm — o numera sa'o e fai ai le 2.4 t a le Flying Spur fa'atasi ai ma le ta'aloga a le tamaititi.

O le malosi W12 o loʻo tuʻufaʻatasia i le valu-saosaoa lua-clutch gearbox, lea, faʻatasi ai ma le fa-uili taʻavale, e mafai ai ona faʻalauiloa le Flying Spur i le 100 km / h i se 3.8s faʻavalevalea.

E sili atu le maofa o le saoasaoa maualuga, e oʻo atu i le itiiti ifo nai lo le manaia ae sili ona taʻaloga 333 km / h - sili atu nai lo nisi supersports - ma o le a mautinoa lava e faia i le maualuga maualuga o le mafanafana. Le tupu fou o le autobahn? E foliga mai.

O loʻo faʻatulagaina le tele o eletise, e aofia ai le V8 sili atu le taugofie ma le plug-in hybrid, lea e faʻaipoipoina se afi V6 ma se afi eletise, o se faʻatulagaga o le a tatou vaʻaia muamua i le Bentayga, o loʻo sau i lenei taumafanafana.

Bentley Flying Spur

Faalele B

Mo le taimi muamua i le Flying Spur fa'aonaponei, ua toe iai le mascot "Flying B" e teuteu ai le pulou. O lenei mea e mafai ona toe faʻafeiloaʻi ma faʻamalamalamaina ma e fesoʻotaʻi atu i le "faʻafeiloaʻi" faʻasologa o moli aʻo agai atu le avetaavale i le taavale.

totonu

Ioe, o totonu o se tasi lea o mea sili ona taua o le Bentley Flying Spur fou, atonu o le finauga sili mo i latou e fiafia e tuliesea. O se siosiomaga matagofie e manavaina, o loʻo siomia i tatou e paʻu sili (moni), laupapa moni ma foliga mai uamea o le mea moni.

O le mamanu totonu e le ese tele mai le mea o loʻo maua i le Continental GT, ma o le eseesega tele o le faʻamafanafanaga tutotonu, e taʻua o le ogatotonu o le ea, lea e leiloa o latou foliga lapotopoto.

Bentley Flying Spur

I luga o nei mea tatou te maua ai le Fa'aaliga Taamilo Bentley , o se laulau fe'avea'i itu e tolu. O lenei mea e tuʻufaʻatasia ai le 12.3″ mata o le faʻamatalaga-faʻafiafiaga faiga, ae afai tatou te manatu o le eseesega o le numera ma le tufuga o isi vaega o totonu e sili atu. e mafai lava ona tatou “natia”. O foliga lona lua o le bezel feliuliua'i o lo'o fa'aalia mai ai telefoni fa'atusa e tolu - vevela i fafo, tapasa ma le uati taofi. Ma afai o lea, matou te manatu o le "tele tele o faʻamatalaga", o le lona tolu o foliga e leai se mea e sili atu nai lo se laupapa laupapa faigofie e faʻaauau le mea lava e tasi ma le autu vaaia e pei o isi vaega o le dashboard.

Bentley Flying Spur

O le gauai atu i auiliiliga o loʻo tumau pea se tasi o faʻailoga o totonu o Bentley, faʻatasi ai ma le faʻailoga o loʻo faʻaalia ai le mamanu taimane fou mo faʻamau poʻo le faʻaofiina o se mamanu taimane 3D fou mo le paʻu i luga o faitotoʻa.

Bentley Flying Spur

Avetaavale pe tulia? Soo se filifiliga e foliga mai e sa'o.

Ina ua taunuu

O le Bentley Flying Spur fou o le a avanoa e oka mai le tautoulu e sosoo ai, ma o uluai tiliva i tagata faatau e faia i le amataga o le tausaga fou.

Faitau atili