Hyundai Veloster N ETCR er allerede under test

Anonim

Lidt efter lidt er startgitteret for E TCR (det første touring-mesterskab for elbiler) ved at blive sammensat, og efter CUPRA e-Racer er det nu tid til Hyundai Veloster N ETCR begynder at blive testet, og overlader denne opgave som forventet til Hyundai Motorsport.

Veloster N ETCR, der blev afsløret for offentligheden på Frankfurt Motor Show sammen med Concept 45 og i10, præsenterer sig selv som det sydkoreanske mærkes første elektriske konkurrencebil, der nu har gennemført to dages test på Hungaroring-banen nær Budapest, Ungarn (ja samme som bruges i Formel 1).

Veloster N ETCR, der er udviklet af Hyundai Motorsport, repræsenterer stadig den første for teamet baseret i Alzenau, Tyskland, da det er den første model af mærket, der præsenterer sig selv med en midtermotor og baghjulstræk, med et chassis udviklet specifikt til dette layout.

Hyundai Veloster N ETCR
De første test af Hyundai Veloster N ETCR fandt sted i Ungarn.

test for at blive stor

Understøttelse af Veloster N ETCR-testprogrammet er den erfaring, Hyundai Motorsport har opnået med i30 N TCR og Veloster N TCR. Formålet med denne testplan er enkelt: at sikre, at Veloster N ETCR præsenterer sig selv i det næste år på E TCR som en stærk konkurrent.

Abonner på vores nyhedsbrev

Samtidig håber Hyundai med dette projekt at etablere en ny søjle i virksomheden, idet udviklingen af Veloster N ETCR også vil bære frugt i udviklingen af fremtidige højtydende elbiler (det vil være den, der angiveligt er udvikles med Rimac?).

Hyundai Veloster N ETCR

Ifølge Hyundai Motorsport-teamdirektør Andrea Adamo, "Den første test af ethvert projekt er altid en meget vigtig dato, men med Hyundai Veloster N ETCR var dette endnu vigtigere. Det er vores første elektriske racerbil, og det første chassis, vi har udviklet til mellemmotor og baghjulstræk.”

Læs mere