Tofa, Sharan? Volkswagen fa'alauiloa fou Multivan T7

Anonim

O LE Volkswagen Multivan T7 folafola mai e avea ma se tasi o mea sili ona taua i le talafaasolopito o Multivan, o lona tupuaga na alu i tua i le fitu sefulu tausaga talu ai, i le T1, le uluai "Pão de Forma".

O mea uma ona o le muamua lea na atiina ae mai le maoaʻe e avea ma taavale pasese (MPV), e aunoa ma le faʻaaogaina mai soʻo se taavale faʻatau - e ui lava na atiaʻe e Volkswagen Veículos Comercial -, e pei ona i ai i le taimi nei.

I se isi faaupuga, o le Multivan fou e le o toe avea ma pasese na maua saʻo mai le taʻutaʻua Transporter ma avea ma se faʻataʻitaʻiga ese (faʻatasi ai ma se tulaga faʻapitoa faʻapitoa), e ui lava i le tausia o se volumetry masani o nei talosaga, e maua mai i taavale faʻatau, e sili atu. kupita nai lo isi MPV pei o Sharan.

Volkswagen Multivan T7

O le mafuaaga lena e le suia ai e le Multivan T7 le T6 o loʻo faʻatau pea. O le a leai ni fa'asalalauga fa'apisinisi o le Multivan T7, ma tu'u ai lenei matafaioi mo le Transporter T6 o le a fa'aauau pea ona fa'atau fa'atasi.

O le mea lelei, o le Volkswagen Multivan T7 fou e mafai ona avea ma "fao i totonu o le pusa oti", pe a oʻo mai i le faaiuga o lenei tausaga, mo le isi MPV sili o le German brand, le veteran Sharan, na gaosia i Palmela, o lona augatupulaga o loʻo iai nei. e silia ma le 10 tausaga.

Ina ia fesoasoani i le "fenumiai", i le tausaga a sau o le a tatou vaʻai ai i se MPV fou o foliga tutusa, 100% eletise, lea o le a faʻapipiʻi ai le Multivan T7 fou: o le gaosiga o le ID. Buzz, lea o le ai ai pasese ma uta lomiga. E le gata i lea, mai le 2025 i luma, o le a avea ma faavae mo taavale muamua a le Volkswagen, lea o le a avea ma vaega o le robot-taxi fleet a MOIA, le kamupani fefaʻasoaaʻi a le vaega Siamani.

Volkswagen Multivan T7
Gafa, mai le “Pão de Forma” i le T7 fou.

MQB

Toe foʻi i le Multivan T7 fou, e faʻavae i luga o le MQB, o faʻavae atoa o le vaeluagalemu ma le pito i luga o le ogatotonu o Volkswagen, mai le Golf i le Passat, e ui atu i le SUV T-Roc poʻo Tiguan.

Volkswagen Multivan T7
E le foliga mai, ae o le Multivan fou ua foliga mai e matua aerodynamic, ma le C x o le 0.30, o se tau le mafaufauina mo se taavale o lenei ituaiga e leʻi leva atu

O le a avea ma faʻataʻitaʻiga tele a le Volkswagen Group i Europa e faʻavae i luga o le MQB - i Saina e sili atu le tele - aua e 4,973 m le umi, 1,941 m lautele, 1,903 m maualuga ma e tele lona uili uili o le 3,124 m. O le a faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga umi, faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga 20 cm le umi (5,173 m), ae o loʻo tumau pea le uili uili tutusa.

E ala i le faʻaogaina o le MQB, na tatalaina ai se lalolagi atoa o avanoa, ona na faʻatagaina ai le Multivan fou e faʻatosinaina faʻatekonolosi faʻatekonolosi aupito lata mai i tulaga o fesoʻotaʻiga, numera ma fesoasoani i le faʻauluina o isi faʻataʻitaʻiga ma le faavae tutusa.

Volkswagen Multivan T7
Genes Ta'avale Fa'apisinisi? Pe vaai foi ia i latou.

O lona uiga o mea uma e mafai ona tatou maua i le taimi nei i le Volkswagen Golf, e mafai foi ona tatou maua i Multivan, mai le Travel Assist (semi-autonomous driving, level 2) i le Car2X (local alert system), e ala i le Digital Cockpit ( 10, 25″).

eHybrid, le fa'ato'aga fa'apipi'i fou

O le isi taunuuga o le faʻaaogaina o le MQB o le Multivan T7 fou e mafai ona eletise, o le muamua i le talafaasolopito, i lenei tulaga, faʻatasi ai ma se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e taʻua o le eHybrid.

Volkswagen Multivan T7
O le pito i luma o loʻo pulea e le optics ma le saini moli LED, lea e mafai, o se filifiliga, le "IQ.LIGHT - Matrix LED headlamp". Manatua le vaʻaia vaʻaia o le "foliga" o le Multivan fou ma le Caddy, na taunuu talu ai nei.

Atonu e le'i tupu muamua i luga o le Multivan, ae o lenei masini hybrid ua lauiloa mai isi fa'ata'ita'iga Volkswagen Group. E tu'ufa'atasia le afi penisini 1.4 TSI ma se afi eletise, fa'amautinoa le 218 hp (160 kW) o le malosi tu'ufa'atasi maualuga. O le afi eletise o loʻo faʻamalosia e le 13 kWh maa lea e mafai ai, e faʻatatau, e tusa ma le 50 kilomita o le eletise eletise.

O le Volkswagen Multivan eHybrid o le a maua mai le fa'alauiloaina, fa'atasi ma le isi "mama" penisini version o le 136 hp (100 kW).

O le a fa'aopoopoina le tele o afi eletise mulimuli ane, e aofia ai filifiliga Diesel (2.0 TDI 150 hp ma le 204 hp) ma se afi penisini sili atu le malosi, le 2.0 TSI 204 hp.

E masani i nei afi uma, e aofia ai le plug-in hybrid, o le lua-clutch transmission automatic (e leai se atigipusa lima), o se filifiliga na fesoasoani e faʻasaʻoloto le tele o avanoa i luma, e faʻaaoga ai le sifi laʻititi. -filifili uaea (leai se feso'ota'iga fa'ainisinia). I le tulaga o le eHybrid, o le faʻasalalauga e ono saoasaoa, o le isi fitu.

MPV

E pei ona e fa'amoemoeina, i le avea ai ma MPV (Multi-Purpose Vehicle) po'o tagata e feavea'i tagata, o le talosaga fou a Volkswagen e tulaga ese ona o lona faʻaogaina ma le faʻaogaina.

Volkswagen Multivan T7
O le ulufale atu i totonu e ala i faitoto'a fa'ase'e lua, e mafai ona tatala fa'aeletise ma, e pei lava o le faitoto'a o atopa'u, e mafai ona e tatalaina ma lou vae i lalo.

E mafai ona oo atu i le fitu nofoa, faatasi ai ma laina e lua i tua atu o le muamua (avetaavale ma le pasese) e mafai ona fetuutuunai faaumiumi i luga o nofoaafi e oo atu i luga o le fola mafolafola atoa (1.31 m o le maualuga aoga i totonu, e mafai ai le auala mai le muamua i le lona lua. laina e aunoa ma le alu ese mai le taavale), faatasi ai ma nofoa i le laina lona lua e mafai ona taamilo e faasaga i nofoa o le laina lona tolu.

O nofoa uma e ta'ito'atasi, o nofoa i le laina lona lua ma le tolu e mafai ona aveese. Fai mai Volkswagen o nei 25% mama nai lo le taimi muamua, ae o loʻo mamafa pea i le va o le 23 kilokalama ma le 29 kilokalama e faʻatatau i faʻamatalaga.

Volkswagen Multivan T7

O le fa'ase'e totonugalemu fa'amafanafana e liua i se laulau fa'atino e mafai ona tautua ai i latou o lo'o nofoia laina e tolu.

E mataʻina foʻi se laulau multifunctional, pe a toe faʻafoʻi, o se faʻamafanafanaga e mafai ona faʻasalalau i le va o laina e tolu o nofoa, e faʻaaoga ai ala ua uma ona taʻua.

Faatasi ai ma laina e tolu o nofoa o loʻo i ai, o le vaega o atopaʻu e oʻo atu i le 469 l (fuaina i le taualuga), e oʻo atu i le 763 l i le umi umi. A aunoa ma le laina mulimuli o nei tau e oʻo atu i le 1844 l (1850 l ma le taualuga panoramic) ma le 2171 l, i le faasologa. Afai tatou te aveese le laina lona lua, faʻaaogaina le vaega atoa o le uta, o le gafatia o le 3672 l, lea i le umi umi e oʻo i le 4005 l (4053 l ma le taualuga panoramic).

Volkswagen Multivan T7
O vali lanu e lua o se filifiliga.

O afea e taunuu ai?

E pei ona uma ona matou taʻua, o le Volkswagen Multivan T7 fou e oʻo mai i le faaiuga o lenei tausaga, ma tau e faʻasalalau latalata i le amataga o le faʻatauga o le faʻataʻitaʻiga.

Faitau atili