Po'o fa'aauau pea afi fa'anatura a le Porsche? E foliga mai

Anonim

… e foliga mai e iai se ituaiga fesoasoani eletise. O le a le mafai ona umi se taimi e fa'atumauina ai le fa'amama o afi o le ea, ae le o fa'atonuga o le fa'aoso e fa'amama i tausaga ta'itasi. Ae o Porsche e "matua faaosofia" e tausia afi faanatura aspirated i le lisi, e oo lava i le fesoasoani a electrons.

O le mea lea e mafai ona tatou faʻamatalaina mai upu a Frank-Steffen Walliser, o le faatonu o taʻavale taʻavale i le kamupani Siamani, i faʻamatalaga i le Autocar:

“O le malosi ole rpm maualalo ole afi eletise ma le maualuga ole rpm ole afi faanatura e fetaui lelei. E mafai ona fesoasoani e ola ai le afi fa'alenatura."

Porsche 718 Cayman GT4 ma 718 Spyder Engine
O le atmospheric 4.0 l fusuaga ono-silinder o le Porsche 718 Cayman GT4 ma le 718 Spyder

E pei o le tele o isi, i tausaga talu ai na matou vaʻaia ai Porsche peti malosi i le eletise. Muamua faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻamaeʻaina i le Panamera malosi ma Cayenne Turbo S E-Hybrid; ma, talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o lana eletise muamua, le Taycan.

E le o lona uiga, e ui i lea, ua galo i totonu afi afi ma, aemaise lava, afi faanatura aspirated.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le tausaga na teʻa nei, na matou vaʻaia ai le Porsche o loʻo faʻaalia le 718 Cayman GT4 ma le 718 Spyder lea na latou aumaia ai se tamaʻi pusa e ono-silinder e le mafaatusalia ma mamalu ma le 4.0 lita le malosi. O lenei afi na maua foi se nofoaga i lenei tausaga i le GTS versions o le 718 pair, Cayman ma Boxster.

E foliga mai o loʻo i ai le ola mo le afi faʻalenatura, e oʻo lava i le isi augatupulaga 992 GT3 ma GT3 RS eseese o lana taʻaloga taʻaloga sili ona lauiloa, le 911, lea pe a uma masalosaloga o le a tumau faamaoni i le "tuai" afi afi, ua foliga mai ua i ai nei. ta'ape.

A itiiti mai mo tausaga o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona avea afi faʻanatura o se vaega o Porsche. Fai mai Frank-Steffen Walliser, e tatau ona faʻamoemoe o le a tumau pea i latou mo le isi sefulu tausaga, e ui lava e le mafai ona latou aloese mai le faʻaaogaina o se vaega e faia ai.

Faitau atili