BMW M Fa'atinoga. “Ua faanumera aso o pusa uamea lua pipii”

Anonim

Fai mai Peter Quintus, o le ulu o le BMW M Performance, o pusa faʻapipiʻi lua e faʻaigoaina foi o latou aso. #savethedoubleclutch?

O pusa tusi lesona o loʻo i luga o le auvai o le faʻaumatia e le fou i se tasi. Ae o le pipii lua foi?! E tusa ai ma le BMW, ioe.

FAAPITOA: Ta'avale ta'aloga sili ona mata'utia: BMW M5 Touring (E61)

I lana tautalaga i le lomiga a Ausetalia Drive, na fautua mai ai e le sui peresitene o le faatauina atu ma le maketiina o le BMW M Performance Peter Quintus, o le a umi se taimi ae leʻi toe faʻapipiʻi faʻapipiʻi lua pipii i faʻataʻitaʻiga M division.

O le a le filifiliga?

Mo Peter Quintus, o le mea e sui ai o le toe foʻi lea i pusa otometi faʻaleaganuʻu faʻatasi ma se faʻaliliuga torque:

"O pusa DCT sa masani ona i ai ni mea lelei se lua: e mama ma vave suiga o le pusa. Ae o lenei, ua faʻaitiitia le faʻamanuiaga, ona o ATM ua faʻaleleia atili ma atamai. O loʻo matou vaʻaia nei faʻasalalauga otometi ma le iva pe sefulu le saoasaoa, o lea e tele naua tekinolosi o loʻo aʻafia i masini faʻaonaponei.

O se mataupu o le taimi, ae o le a le tele?

E ui lava e leai sana masalosaloga e uiga i le lumanaʻi o le DCT gearbox, e leʻi faia e Peter Quintus se vavalo e uiga i le taimi o le a faʻagata ai i le BMW M models. Ae mo le gearbox manual, na tuʻuina atu e le pule faʻailoga i le ea le avanoa o tupulaga fou. o le M3 ma le M4 ua le toe maua lenei filifiliga. E mafai ona matou faʻatali mo nisi tala fou mai le faʻailoga.

BMW M Fa'atinoga. “Ua faanumera aso o pusa uamea lua pipii” 10487_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili